Periodiek onderhoud

Een schone werkplek hebben waar u op een prettige manier uw klanten kunt ontvangen is fijn. Wanneer uw personeel een verzorgde werkplek heeft zal dit de werksfeer en de werkzaamheden goed bevorderen. Van Noort Schoonmaakdiensten weet als geen ander waar een schone werkplek aan moet voldoen en levert al jarenlang periodieke schoonmaakdiensten aan bedrijven, particulieren en instellingen. Al uw facilitaire diensten, van schoonmaakwerkzaamheden tot algeheel periodiek onderhoud van uw onroerend goed behoren daarom tot onze diensten.

Snel en geruisloos

Eens in de zoveel tijd is het raadzaam om alles grondig te reinigen. De dagelijkse dingen waar u niet aan toe komt verzorgen wij graag zoals het afnemen van de wanden, plafonds en kasten, het in de was zetten van een vloer. Voor specialistische werkzaamheden zetten wij een team van ervaren en opgeleide specialistische schoonmakers in. Deze voeren schoonmaakwerkzaamheden snel en geruisloos uit.

Maatwerk

Van grote gebouwen tot kleine kantoren, onze aanpak is persoonlijk. Uw specifieke situatie wordt nauw beoordeeld zodat we maatwerk kunnen leveren. Met een aangepast programma variërend van dagelijks, wekelijks of maandelijks zorgen wij voor een schone omgeving. Dit leggen wij vast in een planning die in overleg met u wordt opgesteld.

Voor meer informatie over dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

 

van Noort Schoonmaakdiensten
Spoorbaan 50 | 3224 XP Hellevoetsluis | mobiel 06-46 44 26 87 |