Glasbewassing

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is uw visitekaartje. U wilt uiteraard dat dit er verzorgd uitziet. Schone ramen bepalen voor een groot deel het aanzicht en uiterlijk van uw woning. Weer en wind maken uw ramen vies. Heeft u zelf geen tijd om de ramen te wassen? Wilt u dit liever uitbesteden aan een specialist? Neem contact op met Van Noort Schoonmaakdiensten. Als glazenwasser staan wij graag voor u klaar. We beschikken over een team glazenwassers die kwaliteit leveren en onderhoud tot in de perfectie verzorgen. Met speciale middelen bereiken we elke plek en reinigen wij de beglazing effectief.

Voordelen

Het regelmatig laten wassen van uw ramen biedt vele voordelen:

  • Laat meer licht door
  • Verlengt de levensduur van uw ramen
  • Verhoogt de uitstraling van uw pand
  • Geeft u meer zicht

Graag bespreken we wat uw wensen zijn voor binnen- en buitenbeglazing. Tevens bekijken we wat de veiligste methode en de beste frequentie voor uw woning of bedrijfspand is.

Vloeren wassen

Van Noort Schoonmaakdiensten is tevens uw partner voor vloeronderhoud. Dit houdt in: het reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloer. Door continu te investeren in nieuwe reinigingstechnieken bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en een optimaal resultaat. Onze schoonmakers beschikken over de benodigde diploma’s en praktijkervaring. Elke vloer vergt een andere behandeling. Graag geven wij advies.

Waarom?

Het regelmatig onderhouden van uw vloer zorgt voor een langere levensduur. Een verzorgde vloer is vanuit een smaakvol oogpunt van belang. Het zorgt voor een frisse en mooie uitstraling en ziet er representatief uit. Ook draagt het bij aan het comfort en de veiligheid van uw personeel, klanten of familieleden. 

 

Graffiti verwijdering
Graffiti verwijdering
Korte omschrijving
van Noort Schoonmaakdiensten
Spoorbaan 50 | 3224 XP Hellevoetsluis | mobiel 06-46 44 26 87 |