Dieptereiniging keukens

Een schone werk- en leefomgeving zorgt voor een aangename sfeer. Van Noort Schoonmaakdiensten is een ervaren schoonmaakbedrijf dat zich met nare richt op het schoonhouden van alle soorten ruimten. Wij beschikken over moderne schoonmaakapparatuur waarmee we diverse objecten schoon kunnen maken. Schoonmaken zien wij als ons vak, onze specialisme en zorg. Op kwaliteit en klanttevredenheid ligt onze focus. Ons personeel is flexibel en goed opgeleid. Of wij nou dagelijks, wekelijks of maandelijks uw pand schoon moeten houden, Van Noort Schoonmaakdiensten staat graag voor u klaar.

Schone keukens zoals u dat wenst

Een keuken is een ideale plek voor schimmels en bacteriën. Om uw keuken perfect schoon te kunnen houden is dieptereiniging essentieel. Dieptereiniging van keukens is een zeer grondige reiniging die wij uit kunnen voeren. Hierbij wordt uw keuken ontdaan van vervuiling die onder normale omstandigheden niet worden verwijderd. Al uw installaties worden gedesinfecteerd en moeilijk bereikbare plekken gereinigd.

Professionele keukens

Professionele keukens moeten aan bepaalde hygiënische eisen voldoen. Het dagelijks uitvoeren van schoonmaakwerk aan uw keukens is op lange termijn niet voldoende. Ons team komt op de plekken waar u niet komt zoals:

  • Kitnaden
  • Hoekjes in fornuizen
  • Naden op bakplaten
  • Apparatuur

Wij houden uw keukens hygiënisch verantwoord schoon.

Offerte op maat

In samenspraak met u maken we graag een inventarisatie van uw te reinigen keuken. Hierbij kijken we naar de onderdelen en manier voor de meest optimale reiniging. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Indien u akkoord geeft maken we een afspraak om de reiniging uit te voeren in uw keuken. Uiteraard geheel volgens de gestelde HACCP norm.

 

van Noort Schoonmaakdiensten
Spoorbaan 50 | 3224 XP Hellevoetsluis | mobiel 06-46 44 26 87 |