Graffiti verwijdering

Graffiti is overal te vinden: op huizen, bedrijven, bushokjes en muren in openbare ruimten. Dit is niet altijd een mooie uiting van kunst maar kan een negatief signaal geven. Om het negatieve signaal aan de omgeving en de uitbreiding te voorkomen moet de graffiti zo snel mogelijk verwijderd worden. Van Noort Schoonmaakdiensten biedt dé oplossing voor graffiti verwijdering. Graag zorgen wij voor schone en graffiti vrije bezittingen.

Methode en technieken

Om graffiti vakkundig van gevels te kunnen verwijderen is jarenlange ervaring en kennis nodig. Door het gebruik van de juiste methoden en technieken is het voor ons team mogelijk om graffiti te verwijderen zonder dat er blijvende beschadigingen op de ondergrond zichtbaar zijn. De methoden en middelen die gebruikt worden hangen af van verschillende omgevingsfactoren. Onze vakmensen bekijken, voordat we aan de slag gaan, eerst de ondergrond en de verf. Op basis daarvan wordt bepaald welke methoden en producten er ingezet moeten worden.

Verantwoord reinigen

Graffiti verwijderen is een specialisme van Van Noort Schoonmaakdiensten. Met jarenlange ervaring en de juiste middelen laten wij al het graffiti verdwijnen. Dit doen wij door de oppervlakten nauwkeurig te reinigingen met niet agressieve middelen. De door ons gehanteerde methoden zijn goed, snel en milieuvriendelijk. Of het nu om grote of kleine oppervlakten gaat, wij zorgen ervoor dat uw pand er weer perfect uitziet.

Anti graffiti

Om uw gevel na reiniging te beschermen tegen een nieuwe laag graffiti beschikken wij over een speciale anti graffiti coating. Door middel van deze anti graffiti coating is een eventuele nieuwe laag graffiti gemakkelijk te verwijderen zonder dat uw gevel beschadigd raakt. 

 

Graffiti verwijderen muur
Graffiti verwijderen muur
Korte omschrijving
van Noort Schoonmaakdiensten
Spoorbaan 50 | 3224 XP Hellevoetsluis | mobiel 06-46 44 26 87 |